Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

29.
szeptember

Go! :)

ts.  |  1 komment

 El se hiszem! Annyira szuper dolog történt ma velem! Na, de kezdjük az elején:

 Fél négykor csengetett Niki, mert elhatároztuk, hogy elmegyünk biciklizni, mivel egyedül voltam otthon, és köztudott, utálok egyedül lenni. Utunk Sápra vezetett, és miután kiértünk a földútra, lekanyarodtunk egy kis mellékutcán. Végül egy csodálatos tisztásra bukkantunk, messze minden emberi életre utaló jeltől. El tudjátok képzelni, milyen érzés, amiben részünk volt? Mintha... Mintha lebegnél, vagy repülnél. Erre annyiszor vágyok!

 Békésen beszélgettünk, illetve hallgattuk a madarak muzsikáját, amikor megszólalt a mobilom. Mama hívott, izgatott, de sokkal inkább rémisztő hangon hadarta, hogy sürgősen mondania kell valamit, hívjam vissza vezetékesen. Mivel ez nem valósulhatott meg, azt kérte, hazafelé gyorsan menjünk be hozzá. Hulla fáradtan pakoltunk össze, és indultunk vissza. Csakhogy mamáék egy magas domb tetején laknak, ahova biciklivel felmenni olyan, mint 2 mázsa kővel a hátadon a Mátrában túrázni. Tehát majd bele döglöttünk, de végül feljutottunk.

 Mondanom se kell, remegett a gyomrom, hogy vajon mi lehet az a halaszthatatlan sürgős valami. Mama megkínált finom sütivel, leültünk, és végre mesélni kezdett.

 - Mikor megyünk Pesterzsébetre? - kérdezte először. Válaszoltam, és nagy megnyugvással folytatta:

 - Akkor nincs semmi akadálya annak, hogy október 13-án Ausztriába menjünk?

 Képzelhetitek, majd' kiugrottam a bőrömből. Tehát pár hét, és rettegj, Ausztria! :)

Címkék: mindennapok

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stbll483skuli.blog.hu/api/trackback/id/tr83180781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nóri 2007.09.30. 14:14:52

Nagyon örülök,hogy mész Ausztriába,nagyon szuper lesz Nektek.Ez tényleg jó hír!Köszi az msn-es segítséget,majd elmesélem priviben,hogy mi az én érzésem,ugyanis ezt a blogba nem tudtam leírni.Este csak 8 után leszek,szóval nem tudom,mennyit fogunk tudni beszélni de a vendégekeket előbb nem tudom kizavarni:-))
süti beállítások módosítása