Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

 Tegnap este álmos voltam, de zúgott a fejem a számtalan aznapi élménytől, de nem akartam elmondani senkinek, ezért úgy döntöttem, inkább elterelem a figyelmemet. Megkértem öcsém, hogy meséljen nekem. Nagy nehezen bele is ment, de nem tudta, mit mondjon. "A Piroska és a farkast!" Feleltem én. Így elkezdte mesélni, én pedig kíváncsian figyeltem, mert ciki, de már elfelejtettem, mi van a történetben. Piroska sétál az úton, jön farkas, aztán Piroska bemegy nagymamához, aki időközben farkas lesz, mert az eredetit megeszi a farkas, és akkor Piroska megkérdezi, hogy miért ilyen nagy a füle, a szeme, a nemtommije, és a szája. És valahogy odakeveredik vadász, és valami történik, és az a vége, hogy boldogok, mert minden jó lett, és meghívják a vadászt vacsorára. De néhány helyen fekete folt van. Például nem tudom már, hogy amikor Piroska kérdései után a farkas azt feleli, hogy "jobban bekaphassalak", akkor utána mi lesz Piroskával?

 Most nézhettek hülyének, de az ilyen dolgok igenis fontosak, mert ha elveszítjük a gyermek lelkünket, a múltunkat, nem lehet előttünk a jövő. Furcsa ez az egész, de most így érzem. És két embert nem tudok kiverni a fejemből...

Címkék: gondolatok

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stbll483skuli.blog.hu/api/trackback/id/tr84236054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2007.11.20. 20:23:05

Sebaj, én az elmúlt hetekben fedeztem fel újra Harry Pottert :-) Mióta pedig kiszúrtam a neten Piton rajongói oldalát, valósággal nem tudok szabadulni tőle, most kutatok McGalagony és Sirius Black oldalai után :-)

aranyhaj.blogspot.com
süti beállítások módosítása