Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

24.
november

Kimerültem :]

ts.  |  1 komment

 Huhh, a mai napom mozgalmasan telt... Reggel fél hétkor a család kipattant az ágyból, de én nem voltam hajlandó 8 előtt felkelni :P, így fél óra alatt kellett elkészülnöm, mert mentünk a fővárosba. Először Tropicarium, aztán szétnéztünk és vásárolgattunk a Campona egész területén, utána meglátogattuk az Arena Plaza Mekijét, mert Barni ott dolgozik, és gratuláltunk neki az angol előrehozott érettségi ötöséhez (vagy hasonló...)

 Utána ott abban a hatalmas épületben bámészkodtunk, ettünk, kávéztunk, izé, én forró csokiztam... Gyertyafény mellett (L) Aztán anya összefutott egy volt udvarlójával tök véletlen, pedig 21 éve nem találkoztak! Én pedig egy osztálytársammal, Evelinnel az ottani Tescoban, ahol egyébként több, mint egy órát álltam öcsémmel sorba, mert a többiek megunták, és otthagytak minket... Pedig csak ananászt, kókuszt, meg szójaszószt vettünk. Semmi normálisat, de ennyit állni értük... És mindez azért, mert az eladó irtó csiga volt! Ilyen bénán én is tudnám csinálni, komolyan...

 Odafele pedig találkoztam egy irtó cuki kalauzzal a vonaton. Épp kint álltam, anyut vártam, mert vécére ment, és el kellett kísérnem xD, amikor jött az a cuki fiú. Mondom neki széles mosollyal:

 - Most elő kéne vennem a jegyem?

 - Hát, most szállsz le? - kérdezett vissza. Nem édes? Azt hitte, jegy nélkül utazok, és elengedett volna (L)

 - Áh, nem, csak anyumat várom, aki vécén van, de nem tudott egyedül eljönni...

 - Értem - nagy vigyorral ő is a képén. - Akkor oké...

 És továbbment. Amikor a fülkénkhez ért, én egyedül ültem, anyuék mögött, és anya nem akarta odaadni a jegyem... Bleee, és ott izélt, mondta a kalauznak, hogy büntessen meg engem, mert jegy nélkül utazok... Az én családom se normális (L) :] Pedig volt jegyem!!

 Végül: nem régen értünk haza, rohantam a géphez, mert beszélnem kellett volna valakivel, de már elment :'(

 Majd holnap, de én addig már nem tudok várni... Klaut pedig meg fogom verni, mert nem veszi fel a mobilját :@

 Itt egy kép, a Tropicariumról:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stbll483skuli.blog.hu/api/trackback/id/tr75240596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ThKadi 2007.11.25. 15:11:39

Nagyon hiányoztál tegnap!És nem csak nekem........(L)Itt vagyok...most hívhatsz!;)X)
süti beállítások módosítása