Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

06.
június

Köszönöm

ts.  |  2 komment

 A mai napom nagyon furcsára sikeredett.. Írok, és elsősorban azért, hogy köszönetet mondjak Nikinek, Dórinak, ÉvinekKlaudiának és minden kedves barátomnak, akik segítettek, hogy túléljem a délelőttöt. Borzasztó volt Berni sérelmeit hallgatni. De legalább tudom, hogy mit gondol őszintén. Csak fáj. Mert nincs igaza. Nincs. Próbáltam felállítani érveket mellette, de nem.. Az önsajnálat vagy a féltékenység, a fáradtság vagy a baszogatniakarok-kedv, a hirtelen düh vagy a rég forrongó utálat miatt volt? Nem tudom, de sajnálom. Mert tényleg nem csináltam semmit, mégis hibásnak érzem magam. Nevetséges az ember! Kezdek kiábrándulni...

 És persze még ha ez lenne a legnagyobb problémám! De már megint elcsesztem, amit nem kellett volna. Beleszóltam, pedig nem kellett volna. Tönkretettem, amit annyira nem akartam! Elrontottam, és hallgatnom kellett volna. De én.. Nem tudtam befogni a szám. Most romokban minden. Miattam. És nem lehet megváltoztatni a múltat. Rágódni lehet, persze. De mit ér?

 Time will help. Maybe. Áhh, ugyan.. Most is németet tanulok.. Igen, németet, igen, tanulok, igen, most. Nem azért, mert felelni fogok a suliban, nem azért, mert stréber lettem, nem azért; csupán azért, mert 1. szeretem a németet, 2. elfeledteti a valóságot velem, 3. telik az idő.

 Do you know that I hate you? - Áhh, amikor odáig jutok, hogy utáljak valakit, az rettentő érzés. Saját magam is utálom ezért, de nem tudok tenni ellene. A gyűlölet feltört... Slipknot (Wait And Bleed):

You haven't learned a thing
I haven't changed a thing
My flesh was in my bones
The pain was always free

I've felt the hate rise up in me
Kneel down and clear the stone of leaves
I wander out where you can't see
Inside my shell, I wait and bleed

 

Címkék: idézetek gondolatok

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stbll483skuli.blog.hu/api/trackback/id/tr40507449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HeartExpress 2008.06.10. 12:45:10

bizony, hasonlókat én is éreztem, csakhogy én nem vagyok lány :) de azért grat a blogodhoz!!!
süti beállítások módosítása