Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

 Hiányzol V, ugye tudod? <3

 Hát, Sanci, Klaudia & Me forever :] Az egészről csak annyit, hogy imádok lekváros popcornnal kajacsatázni, Klaudiának pedig nagyon jól áll a lekvár szétkenve az arcán, mert (ezt tilos leírnom :P) Szóval.. Ohh, és olyan jó érzés volt tegnap a hajamba kapaszkodni, mert ragadt a lekvártól..  Ugyan, teljesen normálisak vagyunk, ez tény! Jobbak is, mint a normális.

 És a ma.. Képzeljetek el egy gyereksereget, Katicát, Marcit, Petit, Sancit, és engem, plusz anyut, ahogy toljuk az utcán a t*scos (nem akarom leírni a teljes nevét, mert óvatos vagyok xD) bevásárlókocsit, telepakolva mindennel, majd hazaérünk, bemegyünk vele, kipakoljuk, amit vettünk, és a kicsik visszaviszik a kocsit a parkolóba. Én dőltem a röhögéstől..

 Na és a hogyan vásároljunk cigit című kistörténet? ;]

 Tejóég, én úgy nem várom az őszt! Nem akarok hülye esős időt, se tesiórákat xD És a nyárnak meg ne legyen vége! :ł Egyébként jól telik a szünetem. Az a legviccesebb, hogy már most van olyan osztálytársam, aki levegőnek néz. Pedig mikor is ballagtunk el? Hm...

 Tényleg, egy képet fel kell tennem Klaudiáról meg Rólam! ( a Csodák Palotájában készült xD)

 

 És nem felejthetem el, Niki + én, na mi se vagyunk hülyék.. Rapunzel Bill Kaulitzcal a diszkóban, és a többi, a legfrissebb csak úgy emlékbe:

 Niki:    

 *kép egy elefántról Niki mobilján* - Ezt én fényképeztem. Csak úgy elmentünk Afrikába, kiruccanásra. (magyarázta Niki halál komolyan, én meg bólogattam, és eltelt egy kis idő, mire megkérdeztem: mivannn? xD)

 *görénytéma, miért is ne?* - Mégse akarok albínó vadászgörényt, mert az olyan... fehér..

 *beszélni tudni kell* - Megöli magát, illetve megöli magát, illetve meg..

 *iszok. mindenki komoly, persze* - Köpöd ki? Köpöd ki? Köpöd ki!? (áááhhh)

 { többet inkább nemmm } De ilyen állapotunkban már azon is nevetünk, hogy az ég kék..

 És az én édes bátyuskám + én:

tv: Szíves türelmüket kérjük..

én: NEM, nincs türelem!

Sanci: Kussoljál már, mire visszakapcsolják, lehet, hogy 3:0 lesz a németek javára! (1:1 volt épp, csak akadozott az adás. Miért? Sanci tudta:) Az irakiak most robbantották fel a műholdat.

 Mi rettenetesen idióták vagyunk. Nem, dehogy! ;]    De a lekvárcsatát nem bírom elfelejteni xD Tiszta jól néztünk ki..

 Ja, és - hogy mindenki tudja - Vick felfedezett a hajamban egy rózsaszín csíkot. De jelenleg van benne vörös, világosbarna, narancssárga, sötétbarna, fekete, szőke, és rózsaszín.. Persze ez csak azért, mert a Nap kiszívja a színét, és az alaphajszínem az eleve világos-sötétbarna, a szőke az szőke, a vörös meg vörös, és a narancs meg a rózsaszín az úgy kialakult xD De nem látszik, egyáltalán nem feltűnő. Csak mégis..

 

Címkék: mindennapok

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stbll483skuli.blog.hu/api/trackback/id/tr32548813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viló 2008.08.27. 09:45:25

Cicam mikor szándékozol feltonni azt a formás kis popódat msn-re?? Persze tudod, LOVE van:D
süti beállítások módosítása