Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

20.
október

Ne félj...

ts.  |  2 komment

Valaki összetörte az álmaidat
Gyere és bontsd ki újra a szárnyaidat
Repülj tovább
Valahol várnak rád...
 

 Nem érdemes rágódni megtörtént dolgokon, mert úgysem változtathatjuk meg őket. Ha elmúlt, nincs mit tenni. Mindenki hibázhat, ez így van rendjén, mert így vagyunk tökéletesek, teljesek; a hibáinkkal együtt. Nélkülük üresség lenne bennünk, ez a túlzottan perfektség pedig cseppet sem jó. El kell fogadnunk egymást. Mindenkit. De ez nem azt jelenti, hogy ne próbáljunk meg változtatni a rossz tulajdonságainkon. Csupán legyünk elnézőek másokkal (és magunkkal) szemben. Különben hogy várjuk el, hogy ők is ilyenek legyenek velünk?

 Hibázhatunk, és könnyű elkeseredni. Mert nem csinálhatjuk vissza. De ne adjuk fel, mert úgyis van egy másik út, ahol folytathatjuk. A remény mindig él, a lelkünk legmélyén érezhetjük, sosem vagyunk egyedül. Valaki mindig néz, kísér, segít minket. Figyeli minden lépésünket, megóv a bajtól, rávezet a jóra, ha nem nyomjuk el a hívó szavait. Hallgassunk rá, mert nem akar bajba sodorni.

 Mellesleg merjük követni az álmainkat. Ne legyünk nagyravágyóak, de higgyünk magunkban, a vágyainkban. Ha nagyon akarjuk, valóra válhat! Tapasztalat :P

 Kár, hogy ma már kinevetik azt, aki plüssmacival alszik, és minden reggel megöleli az anyukáját, mielőtt elmenne otthonról. Pedig azok, akik ezt nem teszik meg... Hol vannak az ő érzéseik? Ne féljetek. A szeretet kimutatni sose féljetek.

Címkék: idézetek gondolatok

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stbll483skuli.blog.hu/api/trackback/id/tr28202307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viry 2007.10.21. 11:23:39

az utolsó mondat, ha tudnád, az mennyire igaz!! de akik nem ölelik meg, azok még nem tudják milyen ha már nem ölelhetik meg!! és ha megtudják, jobban fog nekik fájni. sokkal! ezért kell, megölelni még akkor is, ha nem szeretnéd, mert neki ez rengeteget jelent, és majd neked is fog!! (én a bölcsXD) pusszi CICA

Niki 2007.10.21. 16:25:41

Ez a plüssmackós olyan érdekes,ráadásul ma az atya is ilyenről beszélt az esti puszival kapcsolatban...mintha előre tudtad volna.
süti beállítások módosítása