Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

 Egyszer valaki - akit még a mai napig imádok <3 - azt írta nekem, hogy értsem meg, nem az az igazi fájdalom, amikor sírok, és tönkreteszem magam az önutálatommal. Nem, a fájdalom egy érzés, ott legbelül, amit színlelhetsz, eltúlozhatsz, de a fájdalom nem a tettekről és a könnyekről szól. Kár, hogy szó szerint már nem tudom ide beilleszteni, mert azt a mailt már kitöröltem. De a lényeg a szívembe vésődött, akárcsak az Ő emléke, akitől a szavak származnak.
 Mennyi mindent tanultam még Tőle! És mennyit tanulhattam volna, ha.. - HA. De nincs ha. A múltat nem szabad összekeverni a jelennel vagy a jövővel. Tervezni pedig tényleg nem érdemes, mert Isten olyan fordulatos életet talált ki mindenki számára, hogy.. tervezgetni felesleges.. <- tapasztalat.     =)


 

 ' 23 dolog, amit az ember csak szerelmi bánatában tesz '

 Ezt a cikket az egyik kedvenc gp-s oldalamon találtam, olvassátok el ti is, akkor is, ha épp óriási szerelmi bánatban szenvedtek, mert tényleg képes megnevettetni. Én már a 23 dologból 21-et megcsináltam, nem is egyszer - és ilyenkor ráébredek, hogy mennyire túlzás volt! De akkor csak szimplán jött.. Önsajnálat ezerrel.. De olykor azt érezni, hogy senki nincs veled, senki nem ért meg, senki nem szeret, ezt a legjobb barátnőd fülébe ordítani, jól megbántani őt, és bemagyarázni magadnak, hogy tényleg rettenetes vagy, mert ha nem lennél borzasztó, akkor nem veszekedtél volna még a barátnőddel is. És jól esik sírni, sírni, mindenkit kiküldeni a szobából, a telefont kikapcsolni, na meg persze ezerszer a földhöz csapkodni.. <--- Erről jut eszembe: ma tönkrement a mobilom xD ( Karácsonyra szerettem volna/szeretnék újat egyébként is. )Leesett a padlóra nagy magasságból, tényleg véletlenül! És nem lehet bekapcsolni, viszont látszik rajta, hogy a belső képernyőüveg (vagy mi) darabokra tört.. Szívás..
 Na, a 23 dolog:

  1. Óriási zabálást csapni, és megállapítani, hogy a chips gumimacival és Nutellával a legfinomabb. Nyamm!
  2. Óceánnyit bőgni, és elhasználni egy hegynyi papírzsebkendőt. Közben pedig tökéletesen hinni abban, hogy ekkora fájdalmat még senki sem élt át.
  3. Újra előhalászni az ágy alatt lévő dobozból a hűséges óvodai plüssállatkát, átölelni, és elmesélni neki mindent, hiszen csak ő érthet meg minket.
  4. Minden srácot seggfejnek tartani.
  5. Naponta többször is felhívni a legjobb barátnőnket – még akkor is, ha tudjuk, hogy már tépi a haját tőlünk – és százezredszerre is elmondatni vele, hogy mindez a ő hibája, és nem is érdemelt meg egy ilyen nagyszerű lányt, mint mi.
  6. Elbarikádozni magunkat az ágyban, és reménykedni abban, hogy anyu ír majd igazolást a suliba. Szenvedni és bőgni – ez az igazi.
  7. A dühtől belelépni a kertben egy virágcserépbe.
  8. Hinni, hogy soha nem fogunk még egy ilyen nagyszerű pasit szerezni, és életünk végéig szinglik maradunk.
  9. Abban a reményben, hogy eltereli a gondolatainkat, vadul flörtölni, hogy a végén megállapíthassuk, mennyivel jobb, helyesebb, figyelmesebb volt… az expasi.
  10. Verset írni, amelyben papírra vetjük minden világfájdalmunkat. Közben pedig úgy érezni magunkat, mint a legutolsó kis kukac, aki csak él és mozog a földön. Nyaff!
  11. Elküldeni és nagyon utálni azokat az embereket, akik olyan béna tanácsokat osztogatnak, mint „Minden seb begyógyul egyszer”… Mit tudhatják ezek?
  12. Megőrjíteni a barátnőt, és rávenni, nézzük meg együtt, vajon mikor, hol lehet ő. De két óra után lemondani az egészet, mert a tükör előtt kimondhatatlanul szörnyűnek látjuk magunkat.
  13. Anyucit hívni, ha fáj a kisujjunk – hiszen olyan szörnyen sebezhetőek vagyunk.
  14. Minden szívfájdalomról szóló CD-t ismétlésre tenni, hogy rendesen kibőghessük magunkat.
  15. Nem borotválni a lábat. Minek?
  16. Totál érdektelenséggel benyúlni a ruhásszekrénybe, valamit felvenni, és fásult közömbösséggel ízléstelen cuccokban iskolába menni – most már úgyis minden mindegy.
  17. A volt barát minden rossz tulajdonságát elnyomni magunkban, pedig annak idején folyton mérgelődtünk miatta, és azt hinni, hogy ő volt az egyetlen, akivel valóra vált volna a sírig tartó boldogság.
  18. A moziban még a vígjátékokon is bőgni.
  19. Mindent, de mindent, amit valaha kaptunk tőle egy zsákba gyömöszölni, és eldugni a szoba leghátsó sarkába, hogy titokban előbányásszuk, és könnyes szemmel emlékezzünk a szép napokra.
  20. Totál kicsinosítani magunkat, hogy lássa, mit szalasztott el.
  21. Hirtelen mindenhol boldog párokat látni, és azt kérdezni magunktól, vajon mi vagyunk-e az egyetlenek, akiknek nincs pasija.
  22. Fodrászhoz menni, és a hosszú hajunkból rövid tépettet vágatni.
  23. Terveket szövögetni arról, hogyan szerezhetnénk vissza.

[source]

Címkék: idézetek gondolatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stbll483skuli.blog.hu/api/trackback/id/tr32609845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása