Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

 Az MTV EMA irtó szuper volt! Persze két dolog miatt:

  1. Nyert a TH!!! (Inter Act)
  2. Fellépett a TH :)

 De azt a fellépést... Bill úgy ugrált a színpadon a Monsoon végén, mint egy megkergült bakkecske. Komolyan... Nagyon cuki, de nagyon béna :P Nekem bejött, mert annyira komoly, hogy... uhh... Már vagy ezerszer megnéztem, és annyit nevettem rajta x)

 Közlöm mindenkivel, hogy úgy döntöttem, mégsem megyek Bécsbe, mert választanom kellett:

 Lézengek Bécsben, meg vásárolgatok drága pénzért, vagy mehetek koncertre. Naná, hogy koncert ;P Idén már úgyis voltam Ausztriában, és valószínűleg tavasszal is go, tehát...

 Ma délután háromkor a német viván elkezdődött a VIVA LIVE. Klau és Én már a hegytetőn ültünk a tv előtt, és izgatottan halgattuk Gülcan (műsorvezető) szó szerinti visítozását. Komolyan, a német nők úgy beszélnek, mintha... nem is tudom... Bezzeg Tomnak olyan mély hangja van! Bill dumáját meg mindig megértem, mert ő olyan tisztán mond mindent. Na jó, nem azért, hanem mert külön nyelvünk van :P

 Ültünk. Leadták az emás th fellépést, és ekkor... ÁRAMSZÜNET :@

 Ilyen is csak velünk fordulhat elő... Aztán szerencsére visszajött, és vártunk. Cseppet se volt idegesítő Gülcant hallgatni... És hirtelen elkiáltja magát:

 - Tokio Hotel, 1000 Meere... - de nyújtva, mint a rétest!

 És megnéztük a klipet. Nagyon szép. Eredeti... Imádom az új dalt (L)

 Ja, a Monsoon az emán: ITT

 Új klip: ITT

Címkék: mindennapok

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stbll483skuli.blog.hu/api/trackback/id/tr45216555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

~k~ 2007.11.03. 18:22:34

A délután és az új zene is eszméletlenül jó!!!!;)És Bill...nos...hát az It's raining man előadása óta, asszem nem sokat fejlődött a tánctudása...x)De ő így cuki(L)...(megjegyzem,remélem Tom nem tanulja el a mozdulatait...:D)(L)
süti beállítások módosítása